از آنجایی که علم روز به روز در حال پیشرفت است باید منتظر روش های درمانی جدیدی در آینده باشیم. یکی از این روش های درمانی که امروزه در جهت درمان برخی بیماری های روانی از آن استفاده می شود دستگاه آر تی ام اس rtms است.
کلینیک روانشناسی و ترک اعتیاد رهان، بهترین مرکز RTMS در تهران است که از دستگاه آر تی ام اس rtms در جهت درمان بیماران خود با مشکلات خاص که در ادامه مقاله آن ها را بیان می کنیم، استفاده می کند.
دستگاه آر تی ام اس rtms در دسته تجهیزات پزشکی و درمانی قرار دارد که از آن برای تحریک مغناطیسی مغز استفاده می کنند تا برخی بیماری هایی که مربوط به مغز است مورد درمان قرار گیرند. این امواج از پوست و استخوان سر عبور کرده و به مغز می رسند و قسمت های مدنظر را تحریک می کنند. با انجام این کار فرد احساس ناخوشایندی مانند درد را تجربه نمی کند. از این روش برای درمان انواع بیماری ها استفاده می شود که در ادامه شما را با آن ها آشنا می سازیم.
معمولا از روش آر تی ام اس rtms زمانی استفاده می شود که بیمار نسبت به داروهای خود واکنش مناسبی نشان نداده باشد و داروها تاثیر چندانی در درمان بیماری نداشته باشند.
اگر بخواهید نحوه عملکرد RTMS را بدانید بهتر است به ادامه این مقاله توجه نمایید. وقتی با تشخیص پزشک برای انجام RTMS به مرکز فوق تخصصی rtms مراجعه کردید. به روی صندلی نشسته و پزشک، کویل دستگاه (قسمتی از دستگاه آر تی ام اس است که برای عبور امواج مغناطیسی روی سر بیمار قرار می گیرد) را به روی سر بیمار قرار می دهد. در این حالت نورون های مغزی بیمار درگیر شده و تاثیراتی می پذیرند. در نهایت با استفاده از همین تحریکات و فعالیت های نورون ها، بیمار بعد از طی چند جلسه بهبود می یابد.
در صنعت پزشکی معمولا از دستگاه آر تی ام اس rtms برای درمان بیماری های مختلفی استفاده می شود. در ادامه به چند مورد از کاربردهای دستگاه آر تی ام اس rtms برای درمان بیماری ها اشاره می کنیم:
امروزه استفاده از روش های سنتی برای درمان اعتیاد، جای خود را به روش های مدرن و پیشرفته داده است. طبعا استفاده از این روش های جدید نتایج بهتری نیز برای بیمار مبتلا به اعتیاد در بر داشته است. یکی از این روش ها که در کلینیک روانشناسی و ترک اعتیاد رهان به عنوان بهترین مرکز rtms تهران از آن برای درمان اعتیاد استفاده می شود دستگاه آر تی ام اس RTMS می باشد. دستگاه آر تی ام اس برای درمان اعتیاد و درمان بیماری ها با تحریک مغناطیسی مغز کاربرد دارد و فعالیت قسمت های خاصی از مغز را تغییر می دهد و بیمار را به سمت بهبودی سوق می دهد.
در روش درمانی rtms، افسردگی ناشی از اعتیاد که برای فرد ایجاد می شود مورد درمان قرار می گیرد تا فرد تمایل خود را برای شروع مجدد اعتیاد از دست بدهد. البته همانطور که مشخص است تنها این روش برای درمان اعتیاد کافی نیست. باید از روش rtms در کنار روش های درمانی دیگر اعتیاد استفاده شود.
مراحل درمان اعتیاد به روش آر تی ام اس RTMS نیز مانند درمان دیگر بیماری ها، به صورتی است که در ادامه برای شما بیان می کنیم. برای درمان اعتیاد نیز با استفاده از کویل، امواج مغناطیسی را وارد مغز بیمار می کنند تا قسمت های مورد نظر که مسئول تنظیم خلق و خو در فرد است را مورد تحریک قرار می دهند. با استفاده از این روش آن قسمت هایی از مغز فرد مبتلا به اعتیاد که مربوط به افسردگی است نیز درمان می شود.
دو مورد از مهم ترین مزایای درمان اعتیاد با استفاده از دستگاه آر تی ام اس این است که نخست بیمار تمایلات خود را نسبت به شروع مجدد مواد مخدر از دست می دهد و سپس اختلال افسردگی ایجاد شده پس از ترک اعتیاد در وی به طور کامل درمان می شود.
استفاده از روش آر تی ام اس دارای مزایای زیادی است که در ادامه می خواهیم آن ها مورد بررسی قرار دهیم.
هر روش درمانی عوارض و معایبی با خود به همراه دارد و این مسئله اجتناب ناپذیر است. در ادامه به چند مورد از معایب استفاده از دستگاه آر تی ام اس rtms اشاره می کنیم. البته لازم به ذکر است این موارد ممکن است تا حدودی در بیمار ایجاد شوند.
هزینه درمان از طریق آر تی ام اس rtms به موارد مختلفی می تواند بستگی داشته باشد از جمله نوع اختلال و تعداد جلسات معین شده توسط پزشک متخصص. کلینیک تخصصی ترک اعتیاد رهان، کارنامه درخشانی در زمینه درمان انواع بیماری ها با استفاده از روش آرتی ام اس rtms دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره 02188064379 تماس گرفته و با مشاوران ما در این مرکز صحبت کنید.
تعداد جلسات و مدت زمان آرتی ام اس rtms به تشخیص پزشک و نوع اختلال بیمار بستگی زیادی دارد اما حدودا بین 4 الی 6 هفته زمان نیاز است تا فرد تقریبا 5 جلسه rtms را برای درمان خود طی کند. مدت زمان هر جلسه نیز بنا بر تشخیص پزشک متخصص بین 30 الی 60 دقیقه خواهد بود.
اگر قصد انجام rtms دارید حتما به نکات زیر توجه کنید:
منبع: addictioncenter