X
این متن برای تست می باشد.

امتیاز این :

اعتیاد را می‌توان یک اختلال عصبی روانشناختی دانست. فرد معتاد، اساسا تمایل زیادی برای انجام و تکرار بعضی رفتارها(مانند مصرف مواد مخدر) دارد. این رفتارها ممکن است برای او پیامدهای منفی داشته باشد. استفاده مکرر از مواد مخدر اغلب عملکرد مغز را به گونه‌ای تغییر می‌دهد که میل شدید را تداوم می‌بخشد و خودکنترلی را تضعیف می‌کند (اما کاملاً نفی نمی‌کند). اگر شما هم جز افرادی هستید که به دنبال درمان اعتیاد هستند، لازم است تا به بهترین کلینیک ترک اعتیاد مراجعه کنید. در این مطلب قصد داریم تا شما را با مفهوم کلینیک ترک اعتیاد آشنا کنیم. برای یادگیری بیشتر، به خواندن ادامه دهید. 

فرق کمپ با کلینیک ترک اعتیاد

کلینیک ترک اعتیاد و کمپ چندین تفاوت اساسی با یکدیگر دارند: 

  • برای ترک اعتیاد، وجود محیطی آرام، از ضروریات است. تابحال به یک کمپ اعتیاد مراجعه کرده‌اید؟ اگر کمپ اعتیاد را دیده باشید، کاملا متوجه محیط پر از تنش آن خواهید شد. کلینیک ترک اعتیاد یا مراکز فوق تخصصی درمان اعتیاد، با ارائه امکاناتی عالی، محیطی آرامش بخش برای شما فراهم خواهد کرد. 
  • از آنجایی که بعد از ترک اعتیاد، امکان مصرف مجدد مواد وجود دارد. در کلینیک ترک اعتیاد، فرد مصرف کننده بعد از پایان دوره ترک، تحت درمان‌های روانپزشکی و روان درمانی قرار می‌گیرد، تا از این قضیه جلوگیری به عمل آید. 
  • اعتیاد اصولا با اختلالات روانی همراه است. این دو می‌توانند همزمان رخ دهند تا یکی، علت دیگری باشد. حتی بعد از اعتیاد نیز ممکن است فرد دچار افسردگی و بیماری‌های مربوط به سلامت روان شود. در کلینیک ترک اعتیاد، با وجود روان درمانگر و روانپزشک، دیگر نگرانی بابت این مورد وجود نخواهد داشت و سلامت روانی فرد هم بدست خواهد آمد. 
  • بنا بر مورد دوم و سوم، بر خلاف کمپ اعتیاد، کلینیک ترک اعتیاد به درمان ریشه ای اعتیاد می‌پردازد. تا فرد برای بازگشت به جامعه دیگر مشکلی نداشته باشد. 
  • یک تفاوت کمپ و کلینیک ترک اعتیاد، در مدت زمان بستری است. در کمپ‌ها فرد باید به مدت ۲ تا ۳ ماه، داخل کمپ برای ترک اعتیاد بماند. در حالیکه این زمان در کلینیک به ۲ هفته تقلیل می‌یابد. البته بسته به شدت اعتیاد و نوع ماده مصرفی اعتیادآور، مدت زمان آن کمتر یا بیشتر خواهد شد. 

اعتیاد به مواد مخدر

اعتیاد به مواد مخدر یک نقص شخصیتی یا نشانه ضعف نیست، اما برای غلبه بر آن اراده زیادی نیاز است. مواد اعتیادآور، تغییراتی در مغز ایجاد می‌کند و باعث میل شدید و اجبار به مصرف می‌شود که در این فرایند، هوشیاری را به حداقل می‌رسد. اما درمان اعتیاد، هرگز دور از دسترس نیست، اهمیتی ندارد که وضعیت شما چقدر ناامیدکننده به نظر می‌رسد، یا چند بار قبلاً تلاش کرده‌اید و شکست خورده‌اید. با درمان و حمایت مناسب، تغییر و درمان اعتیاد همیشه امکان پذیر است.

اعتیاد به مواد مخدر

درمان بیماران اعتیاد

برای بسیاری از افرادی که با اعتیاد دست و پنجه نرم می‌کنند، سخت‌ترین قدم برای درمان اعتیاد، اولین قدم است: یعنی تشخیص اینکه مشکلی وجود دارد و تصمیم به ایجاد تغییر.

اگر در مورد شروع زمان درمان و آماده بودن خود برای ترک اعتیاد، تردید دارید، لازم است بدانید که این حس کاملا طبیعی است.  همچنین طبیعی است که در مورد ترک مواد مخدر، احساس تعارض داشته باشید، حتی زمانی که می‌دانید این دارو، باعث ایجاد مشکلاتی در زندگی شما شده است.  یادتان باشد که درمان اعتیاد، نیاز به زمان، انگیزه و حمایت دارد، اما با تعهد به تغییر و مراجعه به بهترین کلینیک ترک اعتیاد در تهران، می‌توانید بر اعتیاد خود غلبه کنید و کنترل زندگی خود را دوباره به دست آورید.

به تغییر فکر کنید

  • زمان و میزان مصرف مواد مخدر را تحت بررسی قرار دهید. این به شما درک بهتری از نقش اعتیاد در زندگی تان خواهد داد.
  • مزایا و معایب ترک اعتیاد، و همچنین هزینه‌ها مصرف مواد را فهرست کنید.
  • چیزهایی را که برای شما مهم هستند، مانند شریک زندگی، فرزندان، حیوانات خانگی، شغل یا سلامتی خود در نظر بگیرید. مصرف مواد مخدر شما چه تأثیری بر آن چیزها دارد؟
  • از خود بپرسید که چیزی مانع تغییر شما می‌شود یا خیر؟ چه چیزی می‌تواند به شما در ایجاد تغییر کمک کند؟

برنامه ترک اعتیاد 

هنگامیکه به درمان اعتیاد متعهد شدید، وقت آن است که گزینه‌های درمانی خود را بررسی کنید. در حالی که درمان اعتیاد می‌تواند بسته به داروی خاص متفاوت باشد، یک برنامه موفق ترک اعتیاد اغلب شامل موارد زیر است، مانند:

  1. سم زدایی

شامل درمان جسمانی اعتیاد است.  اولین قدم این است که بدن خود را از مواد مخدر پاکسازی کنید و علائم ترک را مدیریت کنید. 

  1. روان درمانی اعتیاد

 درمان فردی، گروهی و روان درمانی خانوادگی می‌تواند به شما در شناسایی علل اصلی مصرف مواد، ترمیم روابط و یادگیری مهارت‌های مقابله سالم‌تر کمک کند.

  1. دارو درمانی اعتیاد

ممکن است برای مدیریت علائم ترک، جلوگیری از عود، یا درمان هر گونه بیماری روانی همزمان، مانند افسردگی یا اضطراب استفاده شود.

  1. پیگیری طولانی مدت

 می تواند به جلوگیری از عود و حفظ هوشیاری کمک کند. این ممکن است شامل شرکت در گروه‌های پشتیبانی حضوری یا جلسات آنلاین باشد تا به بهبودی شما یاری برساند.

روش های درمان جسمانی بیماران اعتیاد

در این بخش به بررسی انواع درمان جسمانی اعتیاد و روان درمانی اعتیاد خواهیم پرداخت.

تحریک مغناطیسی مغز

این روش با استفاده از مولد میدان مغناطیسی‌ای که روی سر بیمار قرار می‌گیرد، به تحریک مغز می‌پردازد. این مولد با پالس‌های الکترومغناطیسی، جریانی ضعیف را در مغز وارد می‌کند که این موجب فعال شدن مدارهای عصبی می‌شود. این روش روی درمان اعتیاد تاثیرگذار است.

رفتاردرمانی شناختی CBT

این روش ترکیبی از رفتار درمانی و شناخت درمانی است. در جلسات روان درمانی، روانشناس از بیمار میخواهد تا بر روی افکار و باورهایی که دارد، تمرکز کند و با استفاده از آن‌ها، رابطه بین افکار و رفتارهای خطرآفرین را درک کند. در واقع این روش به اهمیت باور و فکر اشاره می‌کند. 

الکترو شوک درمانی

الکترو شوک یک روش درمانی برای اختلالات روانی مانند افسردگی و اسکیزوفرنی است. در این روش مغز با شوک های الکتریکی کوتاه تحریک می‌شود. 

 نوروفیدبک

یکی از روش های ترک اعتیاد نوروفیدبک است. این روش روی امواج مغزی بیمار، کار می‌کند. در این روش مغز دچار تحریک در نواحی آسیب دیده می‌شود، تا اختلال و آسیب مورد نظر در مغز برطرف شود. 

 نوروفیدبک

نالتروکسان

برای درمان اعتیاد به تریاک و الکل استفاده می‌شود. این دارو برای کاهش میل و وسوسه مصرف کننده تجویز می‌شود. این دارو بصورت مصرف دهانی یا تزریق در عضله استفاده می‌شود. 

سم زدایی سریع

در این روش معمولا بیمار بعد از دوره درمان به مصرف مجدد روی میآورد. از روش‌هایی مانند بستن به تخت در این روش استفاده می‌شود.

سم زدایی فوق سریع

عوارض ترک اعتیاد در روش‌های سنتی سم‌زدایی بسیار وحشتناک بوده است. سم‌زدایی در مراکز ترک اعتیاد تحت کنترل پزشک ترک اعتیاد انجام می‌شود، با اینحال بیمار عوارض هولناک ترک را تجربه خواهد کرد. در اینجا برای کاهش عوارض ترک اعتیاد از روش سم زدایی فوق سریع استفاده می‌شود. در این روش طی ۴ تا ۶ ساعت تمام سموم ناشی از مصرف مواد از بدن دفع می‌شوند. تمامی این روش‌ها تحت نظارت پزشکانی مجرب در بهترین کلینیک ترک اعتیاد در تهران امکان پذیر خواهد بود. 

 

بهترین درمان اعتیاد برای شما کدام است؟

از آنجایی که نیازهای هر فرد متفاوت است، درمان اعتیاد باید متناسب با شرایط شما تنظیم شود. بسیار مهم است که برنامه‌ای بچینید که احساس خوبی داشته باشید. درمان باید بیشتر از مصرف مواد مخدر، روان شما را مورد توجه قرار دهد. اعتیاد بر کل زندگی ، از جمله روابط، شغل، سلامت و رفاه روانی شما تأثیر می‌گذارد. بنابراین موفقیت درمان اعتیاد، به ایجاد لایف استایلی جدید و رسیدگی به دلایلی که در قدم اول به مواد مخدر روی آورده‌اید، بستگی دارد. برای مثال، اعتیاد شما ممکن است برای مقابله با استرس ایجاد شده باشد، در این صورت باید راه سالم‌تری برای تسکین درد یا مدیریت شرایط استرس‌زا پیدا کنید.

تعهد و پیگیری، یک اصل کلیدی است. درمان اعتیاد، فرآیندی سریع و آسان نیست. به طور کلی، هر چه مصرف مواد طولانی تر و شدیدتر باشد، به درمان طولانی تر و شدیدتر نیاز خواهید داشت. در هر دو مورد، مراقبت طولانی مدت برای بهبودی بسیار مهم است.

همچنین مکانی که برای ترک اعتیاد انتخاب می‌کنید، تاثیر به سزایی در روحیه شما دارد، بهترین کلینیک ترک اعتیاد در تهران  با داشتن پزشک، روانپزشک و روان درمانگرانی مجرب آماده ارائه خدمات موثر و عالی به شما است. 

برای هر گونه مشکل سلامت روانی به طور همزمان به دنبال درمان باشید. همانطور که برای اعتیاد به مواد مخدر به دنبال کمک می‌گردید، دریافت درمان برای سایر مشکلات پزشکی یا روان‌شناختی نیز مهم است. بهترین شانس شما برای بهبودی، دریافت درمان ترکیبی از سلامت روان و درمان اعتیاد از یک ارائه دهنده یا تیم درمان است.

انواع برنامه های درمان اعتیاد

درمان می‌تواند بصورت‌های مختلفی در کلینیک ترک اعتیاد اتفاق بیفتد. 

درمان سرپایی بیماران اعتیاد

بیمار درمان خود با برنامه ای تحت نظارت پزشک ترک اعتیاد، روان درمانگر و روان پزشک است، انجام خواهد داد. در این روش  بیمار در طول روز یا عصر تحت درمان قرار می‌گیرید، اما بستری نمی‌شود. تمرکز اصلی این روش بر پیشگیری از عود است.

درمان اعتیاد اقامتی 

 درمان اقامتی شامل زندگی در یک مرکز منحصربفرد و دور شدن از محل کار، مدرسه، خانواده، دوستان و محرک‌های اعتیاد در حین انجام درمان است. این درمان می‌تواند از چند روز تا چند ماه طول بکشد.

درمان اعتیاد روزانه/ بستری جزئی

  بستری جزئی برای افرادی است که نیاز به نظارت مداوم پزشکی دارند، اما مایلند همچنان در خانه زندگی کنند و یک محیط زندگی پایدار داشته باشند. این برنامه درمانی معمولا در یک مرکز درمانی به مدت 7 تا 8 ساعت در طول روز اجرا می‌شود، سپس بیمار شب به خانه بازمی‌گردد.

بستری در کلینیک 

از یک برنامه درمانی فشرده پیروی می‌کند. شما با سایر معتادهای در حال بهبودی در محیطی امن، حمایتی و عاری از مواد مخدر زندگی می‌کنید. اگر نگران هستید که بازگشت روزانه به خانه ممکن است موجب سو مصرف مواد شود، این برنامه برای شما مناسب‌ترین گزینه است. بهترین کلینیک ترک اعتیاد خصوصی آماده ارائه خدماتی منحصربفرد در این زمینه است، خدماتی مانند اتاق‌های خصوصی و اتاق های VIPو…

انتقال بیماران اعتیاد

انتقال بیماران معتاد در کلینیک ترک اعتیاد شبانه روزی، با‌ آمبولانس خصوصی انجام می‌شود تا علاوه بر بیماران، همراه آن‌ها نیز با اطمینان خاطر کنار فرد حضور داشته باشند و او را همراهی کنند.

مدت زمان بستری در کلینیک ترک اعتیاد

مدت زمان بستری هر بیمار با دیگری متفاوت است و این بستگی به نوع مواد مصرفی و شدت اعتیاد دارد. اما زمانی بین ۱۰ الی ۱۴ روز برای بستری معمول است. 

هزینه کلینیک ترک اعتیاد

بهترین کلینیک ترک اعتیاد در تهران با ارائه خدماتی پیشرو بصورت شبانه روزی آماده ارائه خدمات درمان سرپایی و درمان بستری به شما است. هزینه هر بیمار با توجه به درمان منحصر بفرد و تعداد روزهای بستری متفاوت می‌باشد. 

آشنایی با انواع مواد مخدر

آشنایی با انواع مواد مخدر

  • پی سی پی یا فنسیکلیداین

پی سی پی، به شکل پودر و مایع وجود دارد. تاثیر این ماده مخدر بر روی سیستم عصبی بوده که با ایجاد توهم، هذیان‌گویی، عدم تعادل، حرکات غیرارادی چشم و ضربان شدید قلب و تغییر دمای بدن در فاز عصبی همراه است. 

  • حشیش

حشیش همان ماریجوآنا می‌باشد.  یک نوع روانگردان که از گیاه شاهدانه بدست می‌آيد و به شکل سیگار یا خوردن مصرف می‌شود. 

  • قارچ توهم زا
  • با خوردن این ماده اعتیاداور فرد دچار توهماتی می‌شود، این توهمات می‌توانند  هیجان انگیز یا ناراحت کننده باشند. 
  • تریاک 

از خراشیدن گیاه خشخاش بدست می‌آید. ۱۲ درصد تریاک، مورفین(ضد درد) است. طی فرایندهای شیمیایی می‌توان مرفین را به هروئین تبدیل کرد. 

  • هروئین
  • از گیاه خشخاش بدست می‌آید. این ماده مخدر در ابتدا جنبه درمانی داشت، اما به مرور زمان عوارض آن مشخص شد. این ماده از طریق تزریق درون وریدی و استنشاق استفاده می‌شود. از عوارض مصرف هروئین می‌توان به مشکلات گوناگون جنسی و روانی، مشکلات کبد و کلیه، و آسیب به قلب و مغز اشاره کرد. 
  • اکستازی

یک نوع مخدر روانگردان است. معمولا در مهمانی ها مصرف می‌شود. از عوارض آن قفل شدن فک و افزایش ضربان قلب ست. 

  • ال اس دی

یک مخدر روان گردان است که عوارض آن به عواملی مانند میزان مصرفی، تجربه قبلی، تفکرات و محیط اطراف بستگی دارد. از ال اس دی برای تجربه حالات روحانی استفاده می‌شود. 

  • کوکائین

به آن کک می‌گویند. از عوارض مصرف آن می‌توان به  افزایش ضربان قلب، فشار خون و دمای بدن و همچنین عوارض جانبی مانند سردرد و شکم درد، حالت تهوع، اضراب اشاره کرد. کوکائین از راه بینی یا از راه تزریق استفاده می‌شود. 

  • شیشه

به آن متامفتامین می‌گویند. این ماده مخدر سیستم عصبی مرکزی را تحت تأثیر قرار می‌دهد و سوء مصرف آن سبب اثرات منفی خواهد شد. بر اثر مصرف شیشه ممکن است فرد به انجام کارهای تکراری دست بزند. 

اگر به هر کدام از مواد مخدر بالا اعتیاد دارید و خسته و کلافه از عوارض مصرف مواد مخدر شده‌اید، می‌توانید با کلینیک ترک اعتیاد شبانه روزی رهان تماس حاصل کنید، ما برای کمک به شما اینجاییم!

در این مقاله به بررسی کلینیک ترک اعتیاد، روش های ترک اعتیاد و انواع مواد مخدر و عوارض آن‌ها پرداختیم. اگر در تصمیم خود تردید دارید ناراحت نباشید، این حس کاملا طبیعی است.  ما به شما در مسیر کمک خواهیم کرد. برای برخورداری از درمانی با کیفیت با کلینیک ترک اعتیاد شبانه روزی ما در تماس باشید. متخصصان ما آماده ارائه خدمات درمان اعتیاد نظیر روان درمانی، روانپزشکی به بیماران اعصاب و روان و افراد مبتلا به سو مصرف مواد مخدر هستند. 

منابع : helpguide ، wikipedia

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پنج + پنج =

فرم نوبت دهی آنلاین